Hijyen
Sipariş tedariği
Kalite
Müşteri Memnuniyeti
Fiyat
Kalp sağlığını korur
Göz sağlığına iyi gelir
Omega 3 kaynağıdır
Yüksek protein içerir
Yaşlanmayı geciktirir
Doğru üretim
Hijyen, sağlık ve lezzet
ISO 22000:2005,9001:2000
Uzman personel
Kaliteli Üretim
Doğru bir üretim için;
İhracat ve iç piyasaya yönelik üretimde bulunan tesislerde; güvenilir son ürünler elde edilmesi için gerekli kontrol ve takip, sisteme uygun olarak yapılmalıdır. Tüketici sağlığının korunması için ürünlerin tüketiciye sağlıklı ve güvenilir bir şekilde ulaşması, mevzuatla istenilen alt yapı, teknik ve fi ziksel şartlar ile çalışma sırasında ki hijyen şartlarının sağlanması gerekmektedir. Bir işleme tesisi hammadde kabul, ön muhafaza, yıkama, işleme ve değerlendirme alanları, paketleme ve ambalaj yerleri ile soğuk muhafaza odalarına sahip olmalıdır.
Çalışan personel istihdam edildiği birime ve görevin niteliğine göre çalışırken önlük, şapka, kep, eldiven, çizme gibi koruyucu iş giysisi giymelidir. Bu giysiler temiz
tutulmalı ve kolay temizlenebilir olmalıdır. Çalışma esnasında çalışan işçi kişisel temizliğine özen göstermeli, tırnaklar kısa kesilmiş olmalı, eller sürekli temiz tutulmalı, açıkta yara olmamalı, çalışma esnasında mücevherat vb. maddeler taşınmamalıdır. Tesiste ürün ile temasta bulunan çalışanların resmi bir kurumdan alınmış su ürünleri işleyen ve değerlendiren iş yerinde çalışabileceğini gösterir sağlık raporu olmalıdır.
Önemli özelliğimiz toplu tüketim yerlerine besin değeri çok yüksek olan kaliteli su rünlerini sunarak aynı zamanda toplumun her kesiminde sağlıklı beslenme bilincinin oluşmasına katkıda bulunmaktır.
Panel sistemde yapılmış taze, şok ve muhafaza odaları ile, dış etkilere tamamen kapalı üretim, işleme ve paketleme alanları olan modern tesisimizde çeşitli su ürünlerini
tecrübeli personel kadromuz ile tamamen hijyenik koşullar da taze soğutulmuş ve dondurulmuş olarak işlemektedir. Firmamız su ürünleri işleme belgeleriyle işlemede teknolojik
gelişmeleri kullanarak, ülke kaynaklarından gelen su ürünlerini işlenmiş olarak pazara sunmaktadır. Bu şekilde ürünlerin raf ömrünü uzatmayı, balık ve diğer su ürünlerinin
her mevsimde tüketimini sağlamayı amaçlamaktadır.